Stadiontest: Philips Stadion

Zaterdag 17 April, 19:30 uur
PSV-NEC (1-0) 3-0


Kosten
Buscombi : 21 euro(lid SV/HKN) & 23 euro (geen lid)

Kaartje (6,1)
Bijna 50 piek voor een voetbalwedstrijdje schijnt tegenwoordig normaal te zijn dus dan ook maar een voldoende van onze kant.

Toilet (6,5)
Bij de heren erg schone en nette toiletten in Eindhoven, van de vrouwen hebben wij geen info.

Programmaboekje (7,0)
Klein, strak programmaboekje met redelijk wat informatie. O.a. een dubbel interview met Vonlanthen & van der Doelen en een stukje historie PSV-NEC. Al met al een leuk boekje.

Stadionspeaker & Muziek (6,0)
Veel PSV/voetbal muziek en ook redelijk wat trance/dance muziek dus wat mij betreft een goede keus. Ook leuk dat bijvoorbeeld Kezman een speciale doelpunttune heeft maar sommige vinden dit juist weer helemaal niks! Smaken verschillen….

Stadion (7,5)
Na de Kuip blijft dit toch het mooiste stadion van Nederland alleen vond ik het voor de verbouwing iets mooier (met open hoeken).

Uitvak (5,3)
Voor ons is het uitvak een beetje te groot en het net is ook zwaar irritant maar ondanks het net is het zicht toch nog redelijk goed.

Prijs/Kwaliteit Catering (5,1)
Mr Dug Out runt de catering bij PSV dus dat verklaart al veel. Ik heb het persoonlijk maar bij een zakje M&M’s gehouden.

Sfeer (3,6 & 0-1)
Elk seizoen verbaas ik mij weer dat er geen greintje sfeer bij PSV is, er zitten bijna 30.000 man op de tribune maar je hoort een speld nog vallen. Zelfs een doelpunt van PSV helpt niet mee aan de verbetering van de sfeer en na de 2-0 stroomde het stadion zelfs erg snel leeg…

Veiligheid (6,7)
De bussen worden voor het stadion geparkeerd en de bussen worden daardoor als een soort schild voor de bussluis gebruikt en dan wordt je als bezoekende supporter het uitvak ingeloodst. Verder waren er genoeg stewards & politieagenten op de been rondom het stadion.

Eindcijfer (6,0)


Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.
error: Het kopiëren van content is niet toegestaan