Stadiontest: Oosterpark Stadion

 


Zondag 8 Februari 2004, 14:30 uur
FC Groningen-NEC (0-0) 2-0 Kosten
Buscombi : 28 euro(lid SV/HKN) & 30 euro(geen lid)
 


Kaartje (4,8)
Oke oke Groningen is een eindje rijden vanaf Nijmegen maar het blijft toch wel een duur grapje voor een uitwedstrijd, helemaal als je de faciliteiten (welke?) van het uitvak en de 2-0 nederlaag erbij rekent…

Toilet (2,7)
De toestand van de toiletten (lees: dixies) in het Oosterpark is zorgwekkend te noemen, slechter kan eigenlijk ook niet!

Programmaboekje (7,0)
Ik heb er zelf geen gezien maar volgens mijn collega’s schijnt het best een leuk boekje te zijn geweest.


 


Stadionspeaker & Muziek (6,7)
Bij de opstelling zei de speaker nog N E C maar even later was het ineens weer NEK!  Verder was de muziek redelijk goed.

Stadion (5,8)
In Groningen zijn ze druk bezig met het Euroborg en dat zal tijd worden ook, het Oosterpark rot met de dag meer weg en de ligging is ook verre van ideaal voor bezoekende supporters.

Uitvak (5,8)

Het zicht is vrij goed en d’r hangt geen net voor je neus dus ik was tevreden met het zicht verder moet je niet op een stoeltje gaan leunen want dan ligt die er gelijk af…

Prijs/Kwaliteit Catering (6,1)
De broodjes hamburger zijn erg goed te eten maar ook aan de dure kant (3 euro) verder het standaard assortiment.

Sfeer (7,3 & 2-0)
De sfeer in het Oosterpark zat er best lekker in en uiteraard vooral na de 1-0 van hun kant, bij ons in het vak werd er niet of nauwelijks gezongen.

Veiligheid (4,8)
Bussen die door de Groningense volkswijken moeten onder begeleiding van een peleton aan ME’ers in busjes en op paarden zegt natuurlijk al genoeg over het gedrag van de supporters van de plaatselijke FC, gelukkig verliep de reis en wedstrijd zonder problemen.Eindcijfer (5,7)


 


Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.