Stadiontest: Oosterenk Stadion

 


Zaterdag 21 Februari 2004, 19:30 uur
FC Zwolle-NEC (0-1) 2-1 Kosten
Buscombi : 20 euro(lid SV/HKN) & 22 euro(geen lid)
 


Kaartje (6,6)
7,20 euro stond er op het kaartje en dat is niet duur maar goed daar krijg je dan ook niks voor terug en dan bedoel ik niet alleen punten.

Toilet (2,8)
In Groningen dachten we nog dat het niet slechter kon met de toiletten maar in Zwolle is het ook één grote chemische ellende bij de toiletten.

Programmaboekje (6,4)
Het boekje kost 50 eurocent maar je krijgt er eigenlijk niks voor terug op een slijmverhaaltje over NEC na in de inleiding van het boekje.


 


Stadionspeaker & Muziek (5,8)
Voor zo’n oud stadion was de speaker nog goed te verstaan en de muziek ook, kwaliteit was redelijk te noemen er werd van alles gedraaid.

Stadion (5,5)
Het Oosterenk is toch wel zwaar verouderd en hard aan vernieuwing toe, toch ziet het stadion er op tv altijd leuker uit dan in het echt!

Uitvak (5,3)

Het zicht vanuit het uitvak is matig maar misschien komt dat ook omdat wij altijd met slecht weer in Zwolle moeten spelen. Verder is het een matig uitvak maar de stoeltjes zitten iniedergeval goed vast, daar kunnen ze in Groningen nog wat van leren…

Prijs/Kwaliteit Catering (6,1)
Broodjes frikandel zijn redelijk goed te eten verder het standaard assortiment en standaardprijzen.

Sfeer (5,5 & 1-1)
Eigenlijk was de sfeer in uitvak precies hetzelfde als het spel op het veld, in de 1e helft leuke sfeer, 2e helft een dooie boel. De polonaise na de 0-1 was het hoogtepunt van de avond. Verder hebben we van Zwolle-kant nauwelijks iets gehoord maar dat ligt waarschijnlijk meer aan het stadion dan aan de supporters.

Veiligheid (5,2)
Of het stadion veilig is valt nog te betwijfelen gezien de status waarin het bouwval verkeerd, feit is dat we bijna geen politie hebben gezien. En er is gelukkig ook niks gebeurd! Dus volgend jaar met eigen vervoer naar Zwolle als ze dit weekend van Fietstas winnen ?

Eindcijfer (5,5)


 


Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.