Stadiontest: Mandemakers Stadion

 


Zaterdag 31 Januari 2004, 20:00 uur
RKC Waalwijk-NEC (0-2) 1-2 Kosten
Buscombi : 20 euro(lid SV/HKN) & 22 euro(geen lid)
Eigen vervoer: 15 euro
 


Kaartje (6,6)
De prijs van 15 euro is gewoon goedkoop te noemen in het hedendaagse voetbal, omgerekend is het dan ook ‘maar’ 33 gulden.

Toilet (6,5)
Degelijke toiletten alleen jammer dat je niet ‘even’ rustig kan gaan zitten om je grote beurt te doen omdat de deur van de WC kapot is.

Programmaboekje (6,2)
In erg klein programmaboekje met ook erg weinig informatie maar het boekje was wel gratis.


 


Stadionspeaker & Muziek (6,8)
De stadionspeaker zei netjes NEC en de muziek was redelijk goed te noemen!

Stadion (6,6)
Een mooie 6,5 is niet gek voor dit kleine stadionnetje in Waalwijk, dit komt denk ik vooral door het goede zicht vanuit het uitvak en misschien spelen de mooie herinneringen ook wel mee!

Uitvak (7,1)

Zoals ik al bij de stadionbeoordeling zei, het zicht vanuit het uitvak is gewoon erg goed en de catering is in orde, dus wij zijn tevreden!

Prijs/Kwaliteit Catering (6,5)
De broodjes frikandel zijn goed te eten en prijs/kwaliteitsverhouding is ook goed te noemen dus ook een voldoende voor de catering in Waalwijk.

Sfeer (5,3 & 1-1)
Nog geen 5000 toeschouwers op de tribune maar toch een redelijke sfeer voor een club als RKC, bij ons in het vak was de sfeer redelijk maar ook niet geweldig.

Veiligheid (7,1)
Het uitvak is netjes afgeschermd door hekken maar zonder al te veel andere ellende zoals pinnen en kippengaas, het veilige ‘gevoel’ komt vooral omdat in Waalwijk de hooligans op één hand te tellen zijn.Eindcijfer (6,5)


 


Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.
error: Het kopiëren van content is niet toegestaan