Shirt schijt

Het balkenshirt moest weg voor de frisse wind. Het mooie shirt moest plaatsmaken voor een 13 in een dozijn shirt. Het weinig tot de verbeelding sprekende shirt werd tijdens het eeuwfeest vervangen voor een wit thuisshirt en een Rood-groen-zwart uitshirt. Volgens NEC moest dat voor eens en altijd een einde maken aan het gezeik over het shirt. Sterker nog: Het zou voor 100 jaar vastgelegd worden!
Gelukkig wist een supportersactie te voorkomen dat NEC de komende 100 jaar in een thuisshirt zou spelen dat niet de clubkleuren als basis had. Na een enquete werden het uit en thuisshirt omgedraaid en het wachten was op de beslissing van NEC om de shirts voor 100 jaar vast te leggen, maar kennelijk waren ze slechte verliezers en konden ze of wilden ze dat niet opbrengen.
Het bleef een tijd rustig rond het shirt en zelfs het maken van retroshirts met het balkenmotief mocht niet. Nee, stel je voor zeg! Dat zou de shirtdiscussie alleen maar doen opwaaien! Rust in de tent moest er komen.

Maar kennelijk maakt geld meer kapot dan je lief is en zijn gemaakte afspraken opeens niets meer waard!

Lotto komt nu met ware kermisshirts op de markt. Zonder met de supporters te overleggen koos NEC voor dit nieuwe shirt en zwengeld nu zelf de hele discussie weer aan! Een goede deal zal NEC het noemen, laten zien dat je schijt hebt aan de supporter en dat voor geld alles te koop is…. zo noem ik het! (ble)

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.
error: Het kopiëren van content is niet toegestaan