Programma Open Dag

NEC Open Dag 2004 belooft wederom spektakel! Als de weergoden ons gunstig gezind zijn staat vooraf niets een succesvolle aftrap van het seizoen 2004-2005 in de weg. De Open Dag van NEC op zondag 1 augustus staat weer bol van de activiteiten voor jong & oud.

Iedereen die op de Open Dag een NEC seizoenkaart koopt mag GRATIS de wedstrijd NEC-Hapoel Tel Aviv bezoeken!

Artiesten & spelerspresentatie
Gedurende de hele Open Dag zullen er op het grote podium allerlei artiesten de revue passeren. Vlak voor de jaarlijkse speech van Hans van Delft zal rond de klok van 12:00 uur Harry Straten een aantal nummers ten gehore brengen. Met zijn charismatische uitstraling en fantastische stem weet hij zijn publiek altijd te boeien. Na de woorden van onze voorzitter kan het publiek genieten van de Dutch Cher die door haar jarenlange ervaring als zangeres & entertainer een ?Dutch Cher’ heeft weten te creëren waar het plezier en de vakkundigheid vanaf straalt. Zij wordt opgevolgd door Grad Damen. Hij heeft inmiddels al vele harten gestolen, met name van diegenen die houden van het Nederlandse lied.

Na deze optredens is het rond 13:30 uur tijd voor de spelerspresentatie. Stadionspeaker Gerry van de Velden zal alle leden van de NEC selectie 2004-2005 en hun begeleiding aan u voorstellen. Hierbij krijgt hij hulp van de illusionisten Manro & Lois die het geheel tot een onvergetelijk spektakel zullen maken. Na afloop van de spelerspresentatie zal de selectie zich onder het publiek mengen om zoveel mogelijk fans te voorzien van een mooie fotokaart met handtekening!

Als afsluiting van het buitenprogramma kan een ieder genieten van het optreden van Glennis Grace, een zangeres met imponerend stemgeluid en professionele performance!

NEC-Hapoel Tel Aviv
Als afsluiting van de NEC Open Dag 2004 speelt NEC om 16:00 uur in De Goffert een vriendschappelijke wedstrijd tegen het Israëlische Hapoel Tel Aviv. Kaarten voor deze wedstrijd zijn in de voorverkoop al verkrijgbaar via TicketBox maar uiteraard zijn op de Open Dag de kassa’s hier ook voor geopend.

Bezichtingen Goffertstadion
Vanaf 11:00 uur tot 15:00 uur kunnen belangstellenden gratis gebruik maken van een bezichtiging van Het Gezelligste Stadion van Nederland. Hierbij ziet u één van onze skyboxen, u komt op de businesstribune, het hoofdveld, via de spelersgang naar de kleedkamer van NEC en u ziet de fitnessruimte. Volg de aanwijzingen op het voorterrein voor de start van de rondleiding en neem een kijkje achter de schermen!

Programma Hoofdpodium
11.00 uur: Opening Open Dag door Gerry van de Velden
11:00 uur: Start Coca-Cola drive in show
12.05 uur: Optreden Harry Straten
12.25 uur: Speech Hans van Delft
12.35 uur: Optreden The Dutch Cher
13.00 uur: Optreden Grad Damen
13.40 uur: Presentatie selectie NEC 2004/2005
14.14 uur: Coca-Cola drive in show
14.45 uur: Optreden Glennis Grace
15.25 uur: Coca-Cola drive in show
15.00: Stadion Open – 16:00: NEC – Hapoel Tel Aviv

NEC Kidsplein
De helft van het voorterrein voor het Goffertstadion is traditioneel gevuld met spannende, leuke en bijzondere attracties. Zo vind je hier een luchtkussen, een racespel, het ?schroef je rijk’ spel van Praxis, een snelheidsdoel schietspel met scheidsrechter en diploma’s voor de deelnemers, de Coke360 game waar telkens 3 teams tegen elkaar strijden en natuurlijk het NEC Ren je Rot spel wat in 3 rondes wordt gespeeld met daarna een heuse finale!

Op de NEC Open Dag krijgen NEC Juniors een GRATIS kaart voor de wedstrijd NEC-Hapoel Tel Aviv. Deze wordt ter afsluiting van de Open Dag gespeeld in het Goffertstadion om 16:00 uur. Kom naar de Open Dag, kom naar het Kidsplein, kom naar de NEC Juniors Stand en haal daar jouw gratis toegangskaart!

Programma Kidspodium
11.30 uur: Muziek
11.45 uur: Opening podium Leon
12.00 uur: NEC Spel 1e ronde
12.30 uur: Muziek
13.00 uur: NEC Spel 2e ronde
13.30 uur: Muziek
14.40 uur: NEC Spel finale
15.10 uur: Abdullah
15.25 uur: Sluiting Kidspodium
15.00: Stadion Open – 16:00: NEC – Hapoel Tel Aviv

Genoeg te beleven dus, voor jong & oud!


Hoofdsponsor Open Dag 2004: Belkin
Subsponsor: Praxis Nijmegen

Sponsors: Coca Cola, Peter & Ans Schaap Spelverhuur, Keizerstad FM, G HW assurantie adviseurs bv, Petro Rutten Licht & Geluid, Gemeente Nijmegen, DAR Milieuservice, Rebound Merchandising, Yabocomm, DHV Drukkers, GIBO Groep Accountants & Adviseurs, Hofmans Tapijten, Toyota Scholten Nijmegen, Orient Plaza, Maison van den Boer.


Bron: NEC-Nijmegen

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.
error: Het kopiëren van content is niet toegestaan