Paraguayaanse bond geeft Barreto vrij

Edgar Barreto is door de Paraguayaanse voetbalbond vrijgegeven, waardoor niets het debuut van de nieuwste NEC-aankoop nog in de weg staat. Afgelopen vrijdag presenteerde de Nijmeegse club de 19-jarige jeugdinternational. NEC hoopte dat de Paraguayaan speelgerechtigd zou zijn voor het bekerduel van dinsdag tegen Sparta. Maar omdat de nationale voetbalbond van Barreto’s geboorteland op die dag de speler nog niet had vrijgegeven, werd zijn Nederlandse debuut nog even uitgesteld.


Inmiddels is de vrijgave binnen en kan Barreto eventueel zijn debuut maken als NEC zondag de uitwedstrijd speelt tegen Groningen. Voor dat duel is Bjorn van der Doelen geschorst. Hij pakte dit voetbaljaar pas drie gele kaarten, maar had er nog één ‘staan’ van het slot van vorig seizoen. Van der Doelen is door de KNVB voor een duel geschorst.

Het langverwachte vertrek van NEC-middenvelder Mike Zonneveld naar NAC lijkt steeds dichter bij te komen. NAC verwacht dat de speler, die al maanden zowel van NEC als NAC een aanbieding op zak heeft, vlot een beslissing zal nemen. De algehele verwachting is dat Zonnevelds beslissing in Breda’s voordeel zal uitvallen.


Bron: De Gelderlander

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.
error: Het kopiëren van content is niet toegestaan