Overlast!

Op officiele site van NEC staat vandaag te lezen, dat naar aanleiding van de ongeregeldheden die vorig seizoen plaatsvonden rondom de wedstrijd RKC Waalwijk – NEC in eerste instantie een buscombi verplicht zou zijn voor het bezoek aan deze wedstrijd. Maar dat na veel intensieve besprekingen tussen N.E.C. en de politie in Waalwijk is besloten om de N.E.C.-supporters toch met eigen vervoer naar Waalwijk te laten afreizen.

Nu vragen wij ons af over welke ongeregeldheden het dan zou moeten gaan? Bedoelen de heren beleidsbepalers soms de doldwaze vreugdetaferelen die zich op en om het veld hebben afgepspeeld, nadat NEC voor het eerst in de geschiedenis van de club op eigen kracht Europees voetbal wist af te dwingen? En dat daarbij sommige supporters huilend van geluk het veld betraden om de spelers en hun voorzitter uiting te geven van hun geluk?

Of doelen ze op de zogenaamde geluidsoverlast, welke veroorzaakt zou zijn door toeterende NEC-supporters die vanuit Waalwijk de terugreis naar Nijmegen begonnen?

Laten we elkaar nou geen mietje noemen, maar als men nu ook al dit soort gedragen gaat bestempelen als overlast, waar zijn we dan helemaal mee bezig..? (SMU)

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.
error: Het kopiëren van content is niet toegestaan