Niedzielan is klaar voor FC Utrecht

Andrzej Niedzielan speelde afgelopen woensdag 20 minuten met de Poolse nationale ploeg tegen Engeland. De aanvaller van NEC is fit.

Niedzielan begrijpt niet waar alle drukte over zijn enkel vandaan komt. “Ik voel niets, ik ben fit. Een zwevende botsplinter en de pijn kan terugkeren? Ik geloof er niets van! Ja, ik weet dat de dokter het zegt, maar ik houd me er niet mee bezig. Ik wil alleen maar aan voetballen denken.”

Niedzielan werd fit bij het Poolse elftal. “Het duel tegen Noord-Ierland kwam te vroeg. Tegen Engeland was ik klaar voor 20 minuten speeltijd.”

De rappe aanvaller begrijpt wel dat NEC hem in Nijmegen wilde houden. “Het was een moeilijke situatie. De bondscoach wilde me hebben en mijn dokter zei dat ik fit kon zijn voor Engeland. Dus ik werd opgeeist.”

Nu moet Niedzielan in Utrecht afrekenen met het feit dat hij dit seizoen nog niet scoorde voor NEC. “Ik heb goede herinneringen aan de wedstrijd tegen Utrecht vorig seizoen. Ik scoorde twee keer. Dat was heel mooi natuurlijk.”

Toch maakt de Pool zich niet druk over doelpunten. “Als we met 1-0 winnen en Dennis Gentenaar scoort, zijn dat drie punten. Daar gaat het allemaal om.”

Bron: Omroep Gelderland

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.
error: Het kopiëren van content is niet toegestaan