Niedzielan hoopt op NEC – AZ

Spits Andrzej Niedzielan trainde vanochtend apart van de
groep met fysiotherapeut Cees van der Linden. Van der Linden onderwierp de Pools international eerst aan loopoefeningen, daarna werd getraind met de bal. De training verliep goed; als er geen reactie komt zal Niedzielan morgen (vrijdag) weer met bij de groep aansluiten voor de laatste training ter voorbereiding op het thuisduel tegen AZ, zaterdagavond in De Goffert.

Niedzielan raakte vorige week dinsdag tijdens de training geblesseerd aan zijn lies en moest daardoor de wedstrijd tegen FC Twente (2-5 winst) aan zich voorbij laten gaan.


Het vlotte herstel van Niedzielan komt trainer Johan Neeskens overigens goed uit, het aantal aanvallers was dungezaaid de afgelopen dagen, want naast Demouge en Niedzielan kon ook Zico Tumba niet trainen wegens ziekte. Ook de Congolees keerde vanochtend terug op het veld. Neeskens kan tegen AZ bovendien
niet beschikken over de aanvallende middenvelders Youssouf Hersi en Jarda Simr die beiden geschorst zijn.

Jeffrey Leiwakabessy
Morgen (vrijdag) komt er als het goed is meer duidelijkheid over de blessure van Jeffrey Leiwakabessy. De linkerverdediger ligt nog steeds in het ziekenhuis en kampte met spit en koortsaanvallen.


Bron: NEC-Nijmegen.nl

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.
error: Het kopiëren van content is niet toegestaan