NEC wil toptalent Independiente strikken

NEC staat op het punt het Argentijnse toptalent Fernando Tissone in te lijven. De achttienjarige aanvaller trainde donderdagochtend mee met de eerste selectie van Johan Neeskens en zal ook de rest van de week aanwezig zijn in Nijmegen.


Tissone is een sterke en snelle aanvaller, afkomstig van Independiente en in het bezit van een Italiaans paspoort. Hoewel hij nog maar net achttien jaar is, staat Tissone in eigen land bekend als een groot talent, die een grote toekomst wordt voorspeld.


Zaterdag speelt Tissone, die door bemiddeling van makelaar Zoran Zoran in Nederland verblijft, mee in een vriendschappelijke wedstrijd tegen Al Jazeera. De Argentijn poogde eerder deze zomer naar een contract te hengelen bij Portsmouth, maar de Engelse club besloot Fernando niet aan te trekken.


NEC is de gehele zomer al op zoek naar versterking voor de voorhoede. Zo kwamen de Braziliaan William, de Serviër Ivan Boskovic en de Macedoniër Dragan Cadikovsky zonder succes op proef, terwijl de Nijmegenaren er niet in slaagden om de Argentijn Federico Turienzo te strikken voor een proefperiode.

Bron: VI

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.