NEC verslaat eigen amateurs met 11-0

Gistermiddag stond de eerste oefenwedstrijd voor het seizoen 2004-2005 alweer op het programma, NEC oefende tegen hun eigen amateurs en won met 11-0.

In de voorhoede startte Neeskens met Demouge & Prent en die laatste liet zien een aardig balletje te kunnen trappen. Hij scoorde twee doelpunten en gaf nog een assist op Demouge.

NEC begon sterk aan de wedstrijd, al binnen twintig minuten keken de amateurs al tegen een kansloze 6-0 achterstand aan door doelpunten van Wisgerhof, Prent, Demouge, Boutahar, een eigen doelpunt en nogmaals Prent.

Na die 6-0 van Prent gingen de profs mee hobbelen met het tempo van de amateurs en dat ging ten kostte van het niveau van de wedstrijd en daardoor kwamen de profs dan ook niet meer tot scoren.

In de tweede helft werd bijna het complete elftal vervangen op Frank Demouge & Tininho na. Niet dat die nou zo’n fantastische wedstrijd speelde maar voor beide heeft NEC eigenlijk geen echte fatsoenlijke vervanger.

Dat nieuwe bloed was ook wel hard nodig want NEC stond al een dik half uur droog. Maar via twee keer Jarda Simr kwam NEC op 8-0. Daarna was het de beurt aan Roel Hendriks die de bal schitterend in de kruising krulde voor de 9-0.

Even later scoorde Demouge de 10e en Roel Hendriks bracht de eindstand van 11-0 op het bord (ow nee… op het bord stond 9-0, zie hieronder)

Opstelling: Gentenaar (46′ Van der Sleen) , Wisgerhof (’46 Heije), Paymans (’46 Pothuizen), Wielaert (46′ Ebbinge), Leiwakabessy (46′ Valencia), Barreto (46′ Simr), Van der Doelen (46′ Thijs Hendriks), Tininho, Boutahar (’46 Roel Hendriks), Demouge, Prent (46′ De Haan).