NEC-delegatie bekijkt spits Marcin Kuzba

Gisteren ontbrak Johan Neeskens op de training van NEC die werd overgenomen door zijn assistent Ron de Groot. Neeskens was de voorbije twee dagen samen met NEC’s technisch directeur Leen Looyen in het buitenland om eventuele spelers voor volgend seizoen te bekijken.


Woensdag landde het vliegtuig van de NEC-delegatie in Athene om o.a. de Poolse spits Marcin Kuzba (27) van het Griekse Olympiakos Piraeus te bekijken. Neeskens en Looyen bekeken de wedstrijd Olympiakos Piraeus-Kastoria die in 1-1 eindigde. Kuzba speelde de volledige wedstrijd maar kwam voor de ogen van de NEC-delegatie niet tot scoren.
Kuzba was vorig seizoen nog actief voor Wisla Krakow en scoorde toen 21 doelpunten in 27 wedstrijden.Looyen schat de kans niet al te groot dat de Pool straks ook werkelijk naar NEC zal komen terwijl Kuzba die geen vaste waarde is bij Olympiakops ziet het wel zitten om bij NEC te komen spelen: ?Als NEC met een aanbieding komt is er een grote kans dat ik daar op in zal gaan. Ik zie het wel zitten om samen met Niedzielan in de voorhoede te spelen maar ik heb nog geen aanbieding gehad dus het is wachten op NEC?.


Bron: De Gelderlander & Onet PL

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.
error: Het kopiëren van content is niet toegestaan