Naar Cork City-NEC voor 200 euro inplaats 570 euro

Ja je leest het goed, voor nog geen 200 euro per persoon kun je als NEC-supporter afreizen naar Ierland om daar de wedstrijd Cork City-NEC te bezoeken, dat is een erg groot verschil met het arrangement van NEC zelf dat de club aanbiedt voor 570 euro per persoon!


Vandaag (pas) bracht NEC het nieuws naar buiten dat ze voor een kleine 600 euro een arrangement aanbieden, hopelijk is er geen enkele NEC-supporter die zich voor de gek laat houden door NEC want deze prijs is echt te gek voor woorden. Bewijzen geven wij hieronder.Surf bijvoorbeeld eens naar de website van BasiqAir daar bieden ze vluchten aan van Rotterdam naar Dublin voor een prijs van 100 euro per persoon als je op zaterdag vertrekt en maandag terugvliegt. Je moet dan alleen nog van Dublin naar Cork zien te komen maar dit is geen enkel probleem met de trein of bus. Zie voor meer informatie onze Cork Reisgids.


Ook kun je een vlucht nemen met de vliegmaatschappij RyanAir maar dan vlieg je vanaf Brussel naar Dublin of Shannon maar ook hier voor een kleine 100 euro per persoon en nog steeds vele malen goedkoper dan het arrangement van NEC.Dus nogmaals laat je niet voor de gek houden door NEC! Voor 200 euro heb je al een leuk weekendje Cork inclusief de wedstrijd Cork City-NEC, voor meer informatie: De Cork Reisgids

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.
error: Het kopiëren van content is niet toegestaan