Minder geel-zwarte supporters!

Dit bericht las ik op www.nec1900.nl:

Tijdens de wedstrijd NEC-NAC a.s zondag zal NAC worden gesteunt door slechts 173 supporters. Dit meldt fansite De Rat. De voorverkoop is inmiddels gestopt, omdat er afspraken zijn gemaakt tussen politie, de busmaatschappij, Scorpio´s, de gemeente Nijmegen en NEC.
Roda JC kwam dit seizoen al met 200 supporters naar de Goffert, Vitesse wist welgeteld 168 supporters zo gek te krijgen de Waal over te steken. Tot nu toe is AZ nog steeds koploper met 30 man! Zou er een Goffert-fobie heersen…?

Ik vraag mij af welk beleid van het bestuur van NEC achter deze trend schuil gaat. Hier alvast 5 mogelijkheden:

-Zo min mogelijk geel-zwarten toelaten, want een beter milieu begint bij jezelf.
-We hebben veel schulden. Laten we proberen de kaarten zo duur mogelijk te maken, zodat we nog wat extra’s binnen krijgen.
-Laten we Neeskens opdragen om zo verdedigend mogelijk te spelen, zodat bezoekers van de tegenpartij (dus ook de geel-zwarten) niet komen.
-Laten we gaan samenwerken met de Pompekliniek, zodat bezoekers inzien dat Nijmegen de gekste supporters heeft, waardoor de angst bij de geel-zwarten in de broek schiet.
-Doordat er vorig jaar een agressief catering-beleid werd ingevoerd voor de uitsupporters met ziekmakende cola en virushoudende hamburgers hopen we dat er dit jaar minder (geel-zwarte) uitsupporters in de Goffert komen. (ble)

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.
error: Het kopiëren van content is niet toegestaan