Lef

In het echt waren de thuisshirts nog erger dan op de foto’s. NEC was toch zo trots op haar eigen ontworpen traditie-volle shirts die tijdens het 100-jarig bestaan werden gepresenteerd?

En nu komt de eerste de beste kledingsponsor met een mooi bedrag aan lelijke kleding. Waar zijn die woorden over traditie gebleven? Ineens kan wel alles meteen veranderd worden, alleen omdat die ene kledingsponsor met een zak geld in de vorm van kleding loopt te zwaaien? Dat zou wel heel vreemd zijn toch?

Er is maar 1 oplossing: Terug naar het oude, maar daar is lef voor nodig. Of van bestuurders om hun fout in te zien en alsnog met een shirt te komen dat wel hoogstens in detail is veranderd, of door supporters door massaal het shirt links te laten liggen in de fanshop en tegen hun gewoonte in geen nieuw shirt aan te schaffen dit jaar. Ik zal maar niet over dat mooie balkenshirt gaan beginnen, anders wordt ik nog depressiever bij het bekijken van de zojuist geplaatste foto’s van de wedstrijd op de diverse fansites.

Vandaag hoorde ik dat de SV hierover opheldering gaat vragen bij Hans van Delft en indien noodzakelijk een (officiele) klacht zal indienen over de gang van zaken. Hulde! (ble)

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.
error: Het kopiëren van content is niet toegestaan