Klap maar in je handjes, blij blij blij, op je boze bolletje allebei

Dit nieuws kwam ik tegen op de site van NEC:

N.E.C.-NAC: In rust opnames voor film ‘Drijfzand’ (17/10/2003)

Enkele weken geleden zijn er in het Goffertstadion opnames gemaakt voor die televisiefilm: Drijfzand. Aanstaande zondag zullen er in de rust van N.E.C.-NAC enkele scenes worden opgenomen. De opnamesmet hoofdrolspeler Johnny de Mol zullen op het gedeelte van het veld voor de Gofferttribune worden gehouden.

Hierbij wordt de medewerking van het publiek gevraagd. Stadionspeaker Gerry v.d. Velden zal op twee momenten vragen of het publiek wil klappen en of het publiek wil juichen.

Dus we kunnen als figurant gaan spelen? Lekker voor lul een beetje nep liggen klappen, waarmee we ons als supporters weer eens “goed” op de kaart zetten?
Hou op met die onzin aub! We komen voor het voetbal, voor NEC, daar klappen we voor! Niet voor zo’n kansloze film met die over het paard getilde Johnny De Mol en die “onwijze” filmcrew! What’s next? Ons allemaal in Setpoint pakken steken voor een wedstrijd? Het enige dat wel met veel bijval ontvangen zal worden is een Jupiler biertje voor alle supporters!Onbegrijpelijk dat NEC haar supporters hiervoor laat misbruiken! Zal wel weer geld opleveren. (ble)

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.
error: Het kopiëren van content is niet toegestaan