I’m dreaming of a …new Fanzine!

Hij komt er weer aan! De dertiende uitgave alweer van fanzine De Trouwe Honden! Dit keer dikker dan ooit, liefst 52 pagina’s, zodat we met recht kunnen spreken over een dubbeldik kerstnummer. Het nummer zal vrijdag of zaterdag in je bus vallen, als tenminste de TPG mannen ook tijdens deze drukke kerstdagen hun werk op een normale manier blijven doen.
Deze keer een tweestrijd-classic met Frank Wijnhoven, een verhaal over voetbal en religie (altijd leuk zo rond de kerst), een verslag van de supportersavond, een erg leuk verhaal over Schotland-Nederland, een beschrijving van het jaarverslag van het CIV, een wel heel bijzonder DTH-lid dit keer in Aan het lijntje, een verhaal over het onderzoek naar aanleiding van de problemen na de huldiging op hemelvaartsdag en een leuke kerstgroet.
Verder natuurlijk ook de vaste onderdelen, zoals de columns, DTH-news, Het pleetegeltje, Supernuilerd, Chuckie’s puzzelfestijn, Ed Fred en Ben op vakkie N, Uit de oude doos, de maildox, de derby en in de media.
Kortom: Heel veel leesplezier om wat fijner die saaie feestdagen door te komen!
Mocht je (nog) geen lid zijn, grijp dan zaterdag voor de wedstrijd tegen Zwolle je kans en schaf bij één van de verkopers een los nummer aan. Fanzine kost slechts 1 euro 50, betaal aub gepast!

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.
error: Het kopiëren van content is niet toegestaan