Hoofdzaken en randverschijnselen

AG Neovo en Setpoint zijn de twee nieuwe hoofdsponsors. Fijn dat er weer wat geld binnen komt bij onze club. Supporters zijn er haast nog blijer mee dan met een nieuwe speler. Ik kreeg vandaag al 6 SMS-jes van mede NEC-fans! Dat aantal heb ik nog nooit bij welke aankoop dan ook gehad! Zelf volg ik ook alles van de club en randverschijnselen zijn ook bij mij erg belangrijk, je wil niet weten hoe druk ik mij kan maken over een slechte catering, een supportersbus die te laat komt of de produkten in de fanshop.
Als je er goed over na gaat denken is het eigenlijk best vreemd, want het is “maar” een sponsor.
Er is geen garantie gegeven dat er nieuwe spelers bijkomen en het zijn ook niet bepaald namen waar het shirt zo mooi van gaat worden, dat je er tranen van in de ogen krijgt, zoals NEC computers of een echt groot bedrijf.
Of zijn we in deze tijd bang voor het voortbestaan van onze club, dat een hoofdsponsor noodzakelijk is? Ach het is goed voor de club dat er geld is, maar het wordt echt tijd dat het voetbal weer gaat beginnen. Tijdens het voetbalseizoen, zijn er namelijk meer randverschijnselen om ons druk over te maken! Joepie! Ik kan niet meer wachten! (Ble)

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.
error: Het kopiëren van content is niet toegestaan