‘Hersi in gesprek met Willem II’

Tijdens de tweede supportersavond van Radio Nijmegen en de Supportersvereniging van NEC verklaarde Youssouf Hersi tegen een aantal NEC-supporters dat hij in gesprek is met Willem II.


Tijdens het interview op Radio Nijmegen zei Hersi dat NEC hem nog geen aanbieding heeft gedaan. Wel gaf Hersi aan dat hij zelf graag bij NEC zou blijven ondanks het aantrekken van Said Boutahar van RKC Waalwijk. “Als NEC mij een goede aanbieding doet is NEC mijn eerste keus maar ik blijf natuurlijk niet eeuwig op NEC wachten”.Hij vertelde dat er een aantal clubs in de race waren maar dat hij zeker in Nederland blijft voetballen. “Ik heb geen zin om naar het buitenland te vertrekken, ik zoek een club in Nederland”. Later verklaarde hij tegen een aantal supporters dat Willem II één van de clubs is waar hij mee in gesprek is.


Hersi gaf ook aan dat NEC een flinke fout heeft begaan door Mark Otten zo makkelijk naar Feyenoord te laten gaan. Hersi: “Otten is één van de grootste talenten van Nederland op dit moment, die had NEC zeker moeten behouden”.

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.
error: Het kopiëren van content is niet toegestaan