Guusje vs Hans

Guusje Guusje Guusje toch.
Kreeg je eind vorig seizoen toch plots met een onderzoek te maken, naar aanleiding van het (belachelijke) politieoptreden tijdens de huldiging! En nu ben je zeker boos en ga je NEC pesten door met een 1 of andere rotsmoes een Live uitzending niet mogelijk te maken.
Al ga je nog 20 keer verhuizen, vriendelijker zullen de nieuwe buren niet worden. Vooral niet degene die NEC niet hebben kunnen zien spelen.

Tja en Hans… Jij hebt natuurlijk wel voor hetere vuren gestaan, dus om nu hiervoor al met de portefeulle te gaan zwaaien? Je boosheid is overigens terecht, maar zonder de gemeente (die ons stadion kocht weet je nog?) hadden we misschien het gemis van TV-inkomsten niet eens op kunnen vangen en hadden we de broekriem hier ook flink moeten aanspannen! Of zit je soms echt aan stoppen te denken?

Misschien moeten we met z’n allen samen met Hans op de koffie gaan bij Guusje in de stad.
Als Guusje echt nog iets van haar positieve gevoel heeft overgehouden, na haar bezoek aan NEC, tussen de supporters op vak G tijdens NEC-Zwolle, dan moet dat wel goedkomen. Zo niet, dan is er in mijn ogen maar 1 iemand die de positie ter beschikking kan stellen. En even voor de duidelijkheid: Dat is niet Hans! (ble)

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.
error: Het kopiëren van content is niet toegestaan