Goofy

Met verbazing las ik het volgende bericht:

“Govedarica geeft varken aan hongerende spelers

Dejan Govedarica is zijn minder bedeelde Servische collega’s te hulp geschoten. De voormalige middenvelder van Volendam, RKC en NEC heeft de hongerende spelers van zijn oude club Vojvodina Novi Sad een varken geschonken.
Daarnaast heeft Govedarica nog een extraatje voor de spelers en hun gezinnen. ‘Ik bezit een bakkerij in Novi Sad en daar mogen de spelers naartoe komen om op krediet eten te halen’, aldus de vrijgevige ex-international.

De spelers van Vojvodina Novi Sad hebben al maanden geen salaris meer ontvangen en de club is inmiddels zo blut dat het geen voedsel meer kan geven aan de spelers, zo meldt de lokale krant Kurir.

Om de nood niet nog verder te laten oplopen, reizen de spelers met zes man per auto naar de trainingen en heeft een aantal hun mobiele telefoons en andere luxeartikelen al verkocht.”

Toch vreemd hoor, een paar maanden geleden zit hij hier in de westerse weelde met een auto van de sponsor en beur je bakken met geld. En zo zit je weer in Servie en moet je spelers van je oude club blij maken met een stuk brood en een varken. Dat is niet één maar meteen honderd stappen terug! Mocht je het lezen Goofy: Sterkte! (ble)

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.
error: Het kopiëren van content is niet toegestaan