‘Doelen’ bijna rond met NEC

Gistermiddag toen er na de wedstrijd NEC-FC Volendam massaal ‘Doeluh mot blievuh’ werd gezongen kwam Sije Visser al met de verlossende worden en vandaag meldde verschillende fansites het van NEC ook, Bjorn van der Doelen blijft zo goed als zeker bij NEC.


NECfan.nl
Doelen blijft zo goed als zeker 
De kans dat Björn van der Doelen zijn voetbalcarriere bij N.E.C. voortzet is groot. Afgelopen week had de middenvelder een gesprek met NEC Beide partijen hielden er een goed gevoel aan over en zijn er zo goed als uit.


Gisteren tijdens het supportersfeest zei ‘Doelen’: “Ik blijf zeer waarschijnlijk bij NEC”. Zijn nieuwe verbintenis zou een duur van twee seizoenen bedragen.ForzaNEC
Grote kans dat ‘Doelen’ blijft
De kans is groot dat Björn van der Doelen ook volgend jaar NEC’er is. De huurling van FC Twente mag transfervrij weg bij de club uit Enschede en zowel NEC als Van der Doelen willen beiden verder met elkaar. Het zou gaan om een contract van twee of drie jaren.


Van der Doelen heeft zich sinds zijn komst naar Nijmegen ontpopt als een ware publiekslieveling. Gisteren hingen tijdens de wedstrijd tegen FC Volendam twee grote spandoeken op de Hazenkamptribune met de teksten ‘Doelen mot blievuh’ en ‘Zonder Doelen geen strijd’. Ook tijdens het afscheid van de vertrekkende spelers werd zijn naam luid geroepen door het publiek.


De kans is zeer reeël dat Van der Doelen dus blijft en mag dus volgend jaar de concurrentiestrijd aangaan met onder meer Tininho, Edgar Barreto en Rob Wielaert.

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.
error: Het kopiëren van content is niet toegestaan