Complot-theorie

Onlangs schreven wij al dat Neeskens tijdens het supportscafe in de Eendracht had aangegeven dat hij een hekel had aan Ajax. Zijn oude club was een kille commerciële club geworden. Ook vertelde hij dat hij een onaangenaam telefoongesprek had gehad met Louis Van Gaal (over Hersi) en dat hij afgescheept werd met “bel dan maar weer terug, dan willen we pas praten.”

De afgelopen weken rommelde het op de transfermarkt. Daar waar NEC wekenlang probeerde om Hersi te huren, maar nul op het rekest kreeg, daar wordt binnen enkele dagen een dealtje gesloten met Heerenveen. Geen verkoop, maar ook huur. Raar maar waar.

Ook Yakubu was in beeld bij NEC en ook bij hem was het kopen of wegwezen voor NEC. Er schijnen pittige gesprekken gevoerd te zijn die volgens AT5 uiteindelijk toch op niets zijn uitgedraaid. En nu horen we opeens dat Yakubu wel wordt verhuurd aan de steuntrekkers die minder te besteden hebben dan wij, tenminste naar we mogen aannemen, want bij die corrupte bende weet je het nooit.

Alleen spelers die vrijwel geen waarde (lees geldwaarde) hebben voor Ajax mogen nog wel naar NEC komen (Valencia).

Of Looyen loopt te klooien door steeds weer voor een dubbeltje op de eerste rang te kunnen zitten…. of (en dat geloof ik in dit geval eerder, aangezien Hersi en Yakubu waarschijnlijk niet voor een superprijs zijn vertrokken) tussen Ajax en NEC botert het op bestuurlijk niveau totaal niet. Natuurlijk niet zo vreemd, want je moet wel heel ziek zijn wil je prettige gesprekken kunnen voeren met blaaskaak Van Gaal en geel-zwarte Ronald.

Waarom doen ze in Amsterdam zo moeilijk? Is Ajax soms bang geworden en zien ze NEC als een gevaarlijke concurrent en outsider voor de titel?

Uiteraard bestaat dit stuk voornamelijk uit vermoedens en kan deze complot-theorie totaal niet juist zijn, maar hoe dan ook: Tot het tegendeel bewezen is hebben we een reden gevonden om een nog grotere hekel te krijgen aan die … gemene Amsterdammers! Ik moet oppassen wat ik zeg, anders krijgen wij van DTH misschien ook wel die gasten van www.cidi.nl achter ons aan! (ble)

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.
error: Het kopiëren van content is niet toegestaan