Compensatie voor busreizigers Wisla-NEC

Supporters afgereisd per bus naar de UEFA-cup wedstrijd Wisla Krakow-NEC krijgen ter compensatie gratis busreis en/of toegang voor de belangrijke Amstel Cup kwartfinale Sparta-NEC (dinsdag 3 februari, 20:00 uur). 
 
Indien desbetreffende supporters gebruik willen maken van dit aanbod kunnen zij op vertoon van de een dezer dagen te ontvangen brief in combinatie met de seizoenkaart een omwisselbiljet afhalen voor de busreis naar Rotterdam en de toegang voor deze wedstrijd. Dit kan op werkdagen tussen 10.00?17.00 uur, in de periode van donderdag 15 januari t/m maandag 26 januari bij de receptie van het Goffertstadion (hoofdingang).
 
Indien men geen gebruik wenst te maken van de busreis kan men ook afreizen per eigen vervoer. In dat geval kan men eveneens op de hierboven genoemde tijden op vertoon van deze brief in combinatie met de seizoenkaart alleen een toegangskaart afhalen.
 
NEC en Oad Reizen hopen desbetreffende supporters hiermee enigszins tegemoet te zijn gekomen!
 
N.B. Na 26 januari zullen eventueel niet opgehaalde kaarten verkocht worden en kan er geen aanspraak meer op gemaakt worden.


Bron: NEC-Nijmegen

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.