Welkom op de nieuwe site van De Trouwe Honden!

Eindelijk is het dan zover: na een maand van afwezigheid en drukke werkzaamheden achter de schermen zijn De Trouwe Honden terug op het Internet. Uit de ruïnes van de oude fansite is een gewijzigd team met een nieuwe visie en een bijpassende website opgetrokken. Deze website wordt er een die om het gevoel draait, in plaats van om de actualiteit. Ergens achter het zwarte scherm waardoor je nu aangestaard wordt, schuilt een gemotiveerd team (bestaande uit nieuwe rekruut Bleum, Tassie, Sjaak en The Other Jesus) dat als doel heeft het ultieme Trouwe Honden-gevoel aan de lezer te bezorgen. Niet alleen via deze website, maar net zo goed via het magazine DoggyStyle, dat elke 2 maanden weer garant staat voor leesplezier. Wij zullen je met behulp van de site op de hoogte houden van de globale inhoud van de komende DoggyStyle.

Omdat wij de harde wereld van de NEC-fansites gedag hebben gezegd, zijn wij dus ook niet verwikkeld in een concurrentiestrijd met onze collega’s, die overigens vertegenwoordigd zijn op onze Links-pagina. Het ontbreken van het concurrentie-gevoel zorgt voor een goede werksfeer die De Trouwe Honden alleen maar ten goede kan komen.

Wij hopen je in de toekomst zoveel mogelijk te boeien. Daarmee zijn wij dus al in afwachting van je volgende bezoek aan www.detrouwehonden.nl – de site die niet gaat over wat er bij NEC te beleven valt, maar over hoe NEC beleefd wordt!

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.