Vooruitblik: NEC-ADO Den Haag

Overgegaan: Tot de orde van de dag na ? the night before?. Beetje vreemde avond met de radio en teletekst aan om maar niks van NEC te missen op een misschien achteraf wel historische Europa cup avond.Meegevallen:
De afstraffing die er gisteravond leek aan te komen. Op voorhand was de uitwedstrijd wellicht makkelijker voor NEC, omdat dan het spel niet gemaakt hoeft te worden. Wisla doet dat ook liever niet en liet ondertussen wel even zien, waarom ze in De Goffert meer kansen zullen krijgen. De counters zijn erg gevaarlijk en Gentenaar kan niet alles tegenhouden natuurlijk.Bedacht:
Inzamelingsactie om Gentenaar een extra zak met geld voor te zetten, om hem mogelijk op die manier te verleiden tot zijn 40e bij te tekenen.


Zet een andere keeper in de goal en we kunnen alle bespiegelingen over volgende rondes en linkerrijtje verder wel achterwege laten. Inmiddels is toch wel duidelijk hoe afhankelijk het elftal is van deze man in de goal.Gewanhoopt:
Hoe we het straks zonder hem moeten gaan redden.Geaccepteerd: Het cadeautje van de Georgische scheids. Deze onervaren meneer bakte er volgens het radioverslag weinig van, maar beloonde de duikeling achterover van De Nooijer, helaas zonder dubbele schroef voor extra punten, met een penalty. Goed om te zien dat na Hesp nu Wielaert de (meeste) penalty?s binnenschiet.Geërgerd: Aan de samenvatting van Studio Sport. Het beloofde een ruime samenvatting te worden; het werd er een van nog geen 12 minuten. In ogenschouw nemend, dat NEC er doorgaans na het journaal van 20.00 uur met hooguit vijf minuten bekaaid vanaf komt, dan was dit verslag inderdaad ruim te noemen. Teleurstellend was wel, dat de NOS het niet nodig vond om een commentator ter plaatse te hebben. Wel de lege tribunes van Utrecht rechtstreeks op TV, maar meer dan 12 minuten NEC kon er niet vanaf.Omgeschakeld: Naar de wedstrijd van zondag tegen Den Haag. Het zou een hele leuke week kunnen worden, mits er dan gewonnen wordt van ADO. Die hebben het even moeilijk nu, maar NEC zal toch ook niet helemaal fris aan de start komen. Zware wedstrijd gehad, lange vermoeiende terugreis en de spelershoofden vol van het Europese avontuur. Hopelijk zet iemand ze bij NEC even onder een koude waterstraal, zodat ze weer juist op tijd wakker zullen zijn voor zondag.Verwacht:
Dat het zondag heel erg lastig gaat worden voor onze jongens om na dit avontuur om te schakelen naar de orde van de dag. Natuurlijk is ADO van een ander kaliber dan Wisla, maar vorige seizoenen hebben aangetoond, dat NEC veel moeite heeft om tegen zulke tegenstanders goed voor de dag te komen.

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.
error: Het kopiëren van content is niet toegestaan