Supportersavond: 9 December

Op dinsdag 9 december staat er weer een supportersavond op het programma. Vanaf 19.00 uur staan de deuren open en vanaf 19.30 uur zullen de punten, aangedragen door het supporterscollectief (met daarin vertegenwoordigers van beide supportersverenigingen), door NEC behandeld worden.

Op de avond wordt onder meer ingegaan op het onderzoek naar aanleiding van de huldiging. NEC zal antwoord en uitleg geven over de aanbevelingen en conclusies van het onderzoek. Ook hopen we dat er een vertegenwoordiger van de politie een reactie kan geven op het onderzoek. Tevens hopen we dat de politie een uitleg kan geven over de verscherpte controle op identiteitskaarten bij thuis- en uitwedstrijden.
Verder is er op de avond natuurlijk ook aandacht voor de slecht verlopen busreis naar Krakow.

Het supporterscollectief heeft ook gevraagd of Johan Neeskens aanwezig kan zijn, om antwoorden te geven op vragen van supporters, die er in deze tijd van slechte resultaten op sportief terrein én zo vlak voor de wedstrijd tegen Vitesse vast zullen zijn.

Uiteraard is er nog ruimte voor andere onderwerpen. Het supporterscollectief vraagt supporters om onderwerpen die op de supportersavond besproken zouden moeten worden te mailen naar één of beide supportersverenigingen. Een ouderwetse brief sturen kan natuurlijk ook. Wie liever niet mailt of schrijft kan ook zijn mening kenbaar maken op het forum van www.nec-nijmegen.nl en/of www.nec-cafe.nl.
Het supporterscollectief bekijkt dan of het punt op de supportersavond aan bod komt. Uitgangspunt daarbij is dat het dan in het algemeen belang van supporters moet zijn om een agendapunt te worden.

Individuele klachten kunnen mensen ook kwijt door iemand van NEC aan te spreken op de supportersavond of door een brief of mail naar NEC te sturen. Zaken die wel in het algemeen belang van supporters zijn, maar die de agenda niet gehaald hebben, kunnen uiteraard ook gewoon op de supportersavond door supporters aan de orde worden gebracht tijdens de rondvraag.

Tot 9 december! Komt allen!


Klik hier! Voor meer informatie van de vorige supportersavonden


Bron: De Trouwe Honden

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.