Stadiontest: Vast & Goed-Stadion (RBC)

Zeven rijen met stoeltjes ‘hoog’ is het stadion van RBC…. gek is het dus niet dat ze in Roosendaal bij de Gemeente hebben aangeklopt voor een uitbreiding van het stadion. Voordeel is natuurlijk wel dat het stadionnetje lekker vol zat en als je ze de boel gaan uitbreiden moeten ze nog maar afwachten of dat zo blijft.Een uitverkocht ‘Vast & Goed-stadion’ staat trouwens niet garant voor veel sfeer want die is ver te zoeken in Roosendaal, eigenlijk mag ik hier niet eens over praten want als er één club is die naar zichzelf moet kijken als het gaat over ‘sfeer in eigen huis’ dan zijn wij het wel!
Gelukkig gelden in uitwedstrijden andere wetten & regels en de sfeer zat er dan ook lekker in in het pittoreske uitvak in Roosendaal.

De catering is trouwens dik en dik in orde in Roosendaal, wat mij betreft vechten ze met FC Twente om de beste catering van de Holland Casino Eredivisie. De prijzen zijn wel wat aan de dure kant maar de lekkere broodjes hamburger/kroket maken een hoop goed! Zitcomfort, veiligheid en het zicht op het veld is ook goed in orde en eigenlijk valt de eindscore nog een beetje te laag uit voor RBC eigenlijk maar dat komt door de matige sfeer en de dure prijzen.Zitcomfort


7.1


Veiligheid


7.5


Kwaliteit catering


8.0


Prijs catering


5.0


Uitvak(zicht,plaats enz)


7.1


Prijs kaartje


4.8


Sfeer thuispubliek


4.1


Kwaliteit muziek


7.1


Houding personeel


7.0


Kwaliteit wedstrijdboekje


6.4


Sanitaire voorzieningen


6.0


Wat vindt je van het stadion?


6.6


Eindcijfer
 


6.4


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.