Stadiontest: De Kuip (Feyenoord)

 


Zondag 14 Augustus 2003, 14:30 uur
Feyenoord-NEC (0-0) 2-1




Kosten
Eigen vervoer: 20,50 EURO
Buscombi : 28 EURO (lid SV) & 30 EURO (geen lid SV)
 
Kaartje (4,6)
Negentig minuten kijk je tegen een glasplaat of een net aan en daar betaal je dan 20,50 EURO voor, dat is gewoon ronduit schandalig!

Toilet (7,0)
Eigenlijk gewoon een muur waar je tegenaan zeikt of een plee waar je naartoe kan gaan maar als je bij FC Groningen geweest bent ben je heel snel tevreden.

Programmaboekje (???)
Wij hebben er geen gezien, jullie wel ?

Stadionspeaker & Muziek (6,4)
Het geluidsniveau is redelijk goed maar de muziek die er uitkomt een stuk minder, Feyenoord-fans denken hier vast anders over aangezien er veel Feyenoord-nummers gedraaid worden.

Stadion (8,1)
De Kuip is en blijft het mooiste stadion van Nederland, elke voetbalsupporter in ons landje moet er gewoon een keer zijn geweest.

Uitvak (5,7)
Het zicht vanuit het uitvak is redelijk maar het hangt er wel vanaf waar je zit/staat, het plexiglas en de netten zorgen er wel voor dat je veel minder zicht hebt dan de Feyenoord-supporters.

Prijs/Kwaliteit Catering (4,6)
Het assortiment is nog behoorlijk groot maar de warme hap is wel erg snel uitverkocht, ook zijn de prijzen aan de dure kant.

Sfeer (4,8 & 0-0)
De sfeer bij Feyenoord is ook niet meer wat het geweest is, meer dan een paar keer “Hand in hand kameraden” komt er ook niet meer uit. Ook bij ‘ons’ was het niet echt best daarom een bloedeloos gelijkspel tussen de supporters.

Veiligheid (7,2)
Rondom en in het stadion zijn genoeg stewards en politie aanwezig en het uitvak is helemaal dichtgespijkert met glasplaten en netten.

Eindcijfer (6,1)
 
 

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.