Stadiontest: Alkmaarderhout (AZ)

 


Zaterdag 4 Oktober 2003, 20:00 uur
AZ-NEC (1-0) 2-0Kosten
Buscombi : 25 EURO(lid SV/HKN) & 27 EURO(geen lid)
 
Kaartje (5,8)
Eindelijk een redelijk betaalbaar uitvak, oke oke eerlijk is eerlijk je krijgt er dan ook niet veel voor terug in de Alkmaarderhout maar een prijs van 8,40 EURO is in vergelijking met andere clubs erg goedkoop!

Toilet (3,5)
Vieze, stinkende toiletten (die naam verdient het niet eens).

Programmaboekje (???)
Ook in Alkmaar geen programmaboekje!

Stadionspeaker & Muziek (5,6)
Ik hoorde in de rust “Ik wou dat ik jou was” van Veldhuis & Kemper voorbij komen en als je daarbij het spel van NEC optelt dan wordt je heel erg somber in zo’n uitvak in de Alkmaarderhout.

Stadion (4,5)
Onderweg naar de Alkmaarderhout kwamen we aan de rand van Alkmaar de bouwput tegen waar het nieuwe stadion van AZ gebouwd wordt, AZ zal dan wel iets meer dan 8,40 EURO vragen voor het bezoekersvak maar daar zullen we ook wel een hoop service (netten, plexiglas enz) voor terugkrijgen, overigens is de Alkmaarderhout ook echt aan vervanging toe….

Uitvak (4,5)
Net zoals de rest van het stadion stelt het uitvak ook weinig voor, maar toch heeft het nog wel wat zo’n oud stadion tussen al die moderne stadions (de meeste supporters verklaren me nu voor gek!).

Prijs/Kwaliteit Catering (6,5)
De foto spreekt boekdelen, het is een oud verrot hok. Maar ze verkopen wel lekkere broodjes frikandel en voor de rest broodjes worst (waren niet zo lekker zover ik begreep), chips en wat candybars.

Sfeer (4,1 & 0-0)
Sfeer? Hmmm.. nou ja ze zongen twee keer “Ik schijt op NEC” en zullen ook nog wel een paar keer hun team aangemoedigd hebben maar of je dat sfeer moet noemen? Bij ons in het uitvak was het overigens ook een behoorlijk dooie boel maar ja wat wil je met elf dooie mussen op het veld.

Veiligheid (6,0)
Of het stadion nog wel veilig is (instortingsgevaar) is nog maar de vraag, de rest was sowieso ook niet bijster veilig! Het is maar goed dat AZ nauwelijks een harde kern heeft anders was het elke week een puinhoop rondom het stadion.

Bijzonderheden
Eigenlijk niet… dankzij de 4-5-1 opstelling die Neeskens weer eens uti de hoge hoed toverde werd het een dramatisch slechte wedstrijd van NEC-kant en werden er nauwelijks aanvallen opgezet!

Eindcijfer (6,1)
 
 

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.
error: Het kopiëren van content is niet toegestaan