Setpoint komt met NEC-kledinglijn

Setpoint is sinds vorig seizoen al kledingleverancier supplier van NEC en toen werd er al eens voorzichtig gesproken over een eventueel hoofdsponsorschap. Dat kwam volgens directeur Dick Pardijs toen nog te vroeg. Dat bleek een jaar later mee te vallen, want op 7 juli werd Setpoint gepresenteerd als één van de twee sponsors die in een shared sponsorship op de tenues van de spelers zal prijken.?De samenwerking met NEC is ons het afgelopen jaar uitstekend bevallen, maar we dachten er nog een jaar of drie à vier voor nodig te hebben om de volgende stap te maken. Het ging allemaal veel sneller. Vorig jaar kwam het hoofdsponsorschap zijdelings ter sprake, dit jaar werden de besprekingen tijdens het tennistoernooi in Rosmalen – dat we overigens ook sponsoren – opnieuw geopend. En toen waren we er snel uit. Het shared sponsorship maakt het ons mogelijk nu al toe te happen?, aldus Dick Pardijs. Setpoint tekende voor een jaar met een optie op nog eens twee jaar.


Overeenkomsten
Dick Pardijs ziet een aantal overeenkomsten tussen Setpoint en NEC ?NEC groeit ondanks de malaise in de voetbalwereld. Setpoint groeit ook tegen de stroom in. De kledingbranche klaagt steen en been, maar Setpoint zal in augustus de 30ste vestiging openen. ?Stilstand is achteruitgang. Indien we onze doelstelling willen halen ? 60 à 70 zaken in drie jaar ? dan zullen we ook nu gewoon moeten blijven investeren. Bij die groei hoort naamsbekendheid en die proberen we onder andere via sponsoring van NEC te vergroten. Daar zijn we zeer optimistisch over.? Het gaat NEC sportief voor de wind en de club heeft de zaken financieel goed op orde. ?Bovendien past hun filosofie goed bij die van ons. Die maar gewoon, maar geef gas waar het kan. Ook wat die instelling betreft passen we goed bij elkaar.?


Marktleider
Setpoint is marktleider in herenconfectie in het midden/hoogsegment. Het bedrijf heeft een sympathieke en servicegerichte uitstraling. Het hoofdkantoor is in Andelst gevestigd en de eerste vestiging opende ruim twintig jaar geleden in Nijmegen. ?Professioneel, zakelijk, vriendelijk, gezellig en ontspannen. Dat moet de sfeer in onze filialen zijn.? Setpoint komt met een speciale NEC Casual lijn. Het artwork is klaar en momenteel zijn inkopers druk bezig om de benodigde kleding in te kopen. ?het wordt een mooie kledinglijn met NEC-prints en ?logo?s. Een breed draagbare lijn, die voor een groot publiek geschikt is. Broeken, shirts, polo?s, t-shirts en jacks die straks te koop zijn in ons Nijmeegse filiaal, bij de NEC Shop en via internet. Ik verwacht er veel van.?

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.