Programma Open Dag

Open Dag op zondag 27 juli
Vanaf 11:00 uur zal het voorplein bij het Goffertstadion weer volstromen met mensen die de traditionele NEC Open Dag bezoeken. De weergoden zijn ons tot nu toe altijd gunstig gezind geweest, we hopen dat ook dit jaar het zonnetje weer zal schijnen!

Optredens
De hele dag staat bol van activiteiten voor Jong & Oud. Het totale programma op kidsplein wordt verzorgd door Jochem van Gelder aangevuld met vele attracties waaronder de Kellogs truc. Het programma op het grote podium bestaat uit de Beats of BNN drive-inn show, afgewisseld met optredens van o.a. Ivo Franklin, Rob Ronalds, Dance Nation, Peter Douglas en als spetterende afsluiter: Do!

Verder natuurlijk traditiegetrouw de speech van voorzitter Hans van Delft, de presentatie van de selectie 2003-2004 en wegens succes geprolongeerd: de rondleiding door Goffertstadion!

Kidsactiviteiten
Op het speciale kidsplein op het voorterrein van het Goffertstadion vinden vanaf 11:00 uur allerlei activiteiten plaats. Vanaf het podium zal Jochem van Gelder de NEC Quiz presenteren. Deze wordt gehouden in 3 rondes en er zijn hele mooie prijzen te winnen met als hoofdprijs VIP bij de wedstrijd NEC – Dunfermline diezelfde middag waarbij je de aftrap van de wedstrijd mag verzorgen, mee mag doen met de warming up en samen met alle spelers het veld mag betreden!

Vanaf de Kellog’s Truuk worden, in de pauzes van de NEC Quiz, ook diverse shows gepresenteerd. De Kellog’s Truuk is een waar speelparadijs met een ballenbak en glijbaan voor de kleintjes, voor de iets ouderen zijn er doorzichtige etages met kruipbuizen, touwladders, tunnelnet en een glijbaan. Daarnaast is de truuk uitgerust met een aantal fantastische computergames die je kunt spelen op de spelcomputers.

Net als voorgaande jaren is het plein uiteraard ook gevuld met attracties zoals de Space Slide, Race Simulator, Rocket Adventure en een Reuze Glijbaan.


16:00 uur: wedstrijd NEC – Dunfermline Athletic
We sluiten de Open Dag af om 16:00 uur met de wedstrijd NEC – Dunfermline Atheltic. Dunfermline wordt getraind door ex-NEC trainer Jimmy Calderwood. Wedstrijdsponsor is Rabobank.


Genoeg te beleven dus, voor jong & oud!

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.