NEC wil verder met Leiwakabessy

NEC wil verder met Jeffrey Leiwakabessy. De linksback van de Nijmeegse eredivisionist, dit jaar nog international voor Jong Oranje, ziet zijn contract komende zomer aflopen, maar NEC en speler hebben de intentie langer met elkaar door te gaan.


‘Leiwa’ speelde tot nu toe 73 keer in de hoofdmacht van NEC. De Elstenaar vierde zijn debuut in de lente van 1999. Eerder al kreeg Mike Zonneveld, van wie de kans nog altijd aanwezig is dat hij na dit seizoen naar NAC verhuist, van zijn Nijmeegse werkgever een verbeterde aanbieding. Mocht hij daarmee akkoord gaan, dan gaat die overeenkomst per direct in. Mike Zonneveld heeft nog niet gereageerd. “En ik verwacht ook niet dat dat snel gaat gebeuren”, aldus Zonnevelds zaakwaarnemer Edwin Olde Riekerink. “Laat Mike zich nu maar eerst lekker op het voetbal storten. Dat is nu veel belangrijker. We hebben geen haast.”

Deze zomer lopen er opvallend veel contracten af bij NEC. Het gaat om Pascal Heije, Dejan Govedarica, Youssouf Hersi (nu van Ajax gehuurd), Patrick Ax, Dennis de Nooijer, René van Rijswijk, Zico Tumba en Mark Peters.


Bron: De Gelderlander

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.