NEC rekent op 500 tickets

Het ziet ernaar uit dat NEC vijfhonderd tickets zal krijgen voor de UEFA Cup – wedstrijd bij het Poolse Wisla Kraków. De supporters van de Poolse landskampioen kunnen op hun beurt ook dat aantal kaartjes verwachten voor het duel in De Goffert.


“We verwachten van Wisla Kraków vijfhonderd kaartjes te krijgen die wij in Nijmegen op de markt kunnen brengen”, zegt NEC’s algemeen directeur Alex Tielbeke. Dat aantal is exclusief de naar schatting vijftig sponsortickets die NEC van Wisla denkt te ontvangen.

“Het is nog niet helemaal duidelijk welke ‘reispakketten’ we straks aan onze fans kunnen aanbieden”, aldus Tielbeke “Daarover zijn we nu nog in onderhandeling met een reisorganisatie. Het kan gaan om busreizen, het kan gaan om vliegreizen. Of beide. Dat is nog niet helemaal duidelijk. Later deze week verwachten we daar exact helderheid over te hebben.”

Tegen die tijd zal ook duidelijk zijn welke tv-zender straks het UEFA Cup-duel NEC – Wisla Kraków zal uitzenden. De onderhandelingen daarover lopen nog.

De wedstrijden tussen NEC en Wisla Kraków in de eerste ronde van de UEFA Cup staan vooralsnog gepland voor woensdag 24 september (in Polen) en woensdag 15 oktober.


Bron: De Gelderlander

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.