Kazlauskas redt punt voor Jong NEC

Jong NEC is er gisteravond niet in geslaagd om de tweede plaats op de ranglijst over te nemen van de reserves van Cambuur Leeuwarden. De rechtstreekse confrontatie tussen de nummers twee en drie van de eerste divisie A eindigde in een 1-1 gelijkspel.

Smet op de wedstrijd was het uitvallen van Zico Tumba. De Kongolees moest na een kwartier naar de kant met een hamstringblessure. Fabian de Freitas en René van Rijswijk speelden wel de volle negentig minuten uit op het kunstgras van het Cambuurstadion.

In de 64ste minuut glipte Cambuur er met een vlijmscherpe counter toch doorheen. Een Friese aanvaller ging op randje buitenspel door en opende de score. De verdiende gelijkmaker viel pas vier minuten voor tijd. De ingevallen Charles Kazlauskas kopte raak uit een voorzet van Ralf de Haan. Volgens trainer Cees Lok had er meer dan een gelijkspel ingezeten.

Bron: De Gelderlander