Gova, Wielaert en Neeskens na FC Utrecht-NEC

Middenvelder Dejan Govedarica was zondag de uitblinker van NEC tegen FC Utrecht: “Het ging lekker.”
“Het belangrijkste verschil met vorige week was dat we vandaag de tweede bal hadden. We hebben als team goed gespeeld. Ieder individu was scherp. Het lijkt weer een beetje op vorig seizoen”, vindt de Servier. “Het is goed dat Hersi weer een stuk beter speelde. Dat is heel belangrijk voor ons, die kan het verschil maken.” ‘Gova’ had bijna nog de 2-0 gescoord. “Die kopbal op de paal was er anders absoluut ingegaan. Ponk kon er nooit bij”, was Govedarica zeker. 

Dejan Govedarica


NEC-trainer Johan Neeskens verweet zijn ploeg na de nederlaag vorige week tegen Roda JC een gebrek aan agressie en scherpte. “Dat zat vandaag wel weer goed en dat heb je nodig hier in Utrecht.” “Eerst werken voor elkaar, dat is de basis. Dat deden ze vandaag veel beter.En dan staat er ook direct weer een team”, zei Neeskens na de 1-0 uitzege bij FC Utrecht. “Goed voetbal is wel aardig, maar ik ben al blij met de drie punten. We geven haast niks weg en hadden absoluut de 2-0 moeten maken”, keek Neeskens terug op de eerste seizoenszege. 

Rob WielaertNEC-aanvoerder Rob Wielaert was niet alleen blij met de zege op FC Utrecht, maar ook met het vertoonde spel. “De werklust is weer helemaal terug. We stonden allemaal een stukje beter en wonnen veel meer duels.” “Dan zie je dat we het iedereen moeilijk kunnen maken. We hadden al in de 1e helft op 2-0 moeten staan. Een paar counters die we veel beter uit moeten spelen. Daar moeten we aan werken.” Wielaert kreeg 2 keer geel en dus rood:”Die 1e gele kaart was overdreven. De scheids voelde de wedstrijd niet goed aan. Wij krijgen 5 gele kaarten en zij geen.Daar zet ik mijn vraagtekens bij.”


Bron: Omroep Gelderland

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.
error: Het kopiëren van content is niet toegestaan