Gentenaar steunt ‘actie tijdcapsule’ van Radboudziekenhuis

Actie tijdcapsule is een sponsoractie ten behoeve van de kindvriendelijke inrichting van het nieuwe kinderziekenhuis van het Universitair Medisch Centrum St Radboud. Aan deze actie werkt NEC graag mee. Ook de populaire Dennis Gentenaar doet mee.


Gentenaar is behalve keeper van het jaar ook vader van 2 zoons, Dayen en Jayden. Dennis: ?Als je zoon of dochter naar het ziekenhuis moet, wil je natuurlijk dat het je kind zo prettig mogelijk wordt gemaakt. Dat het normale leven toch een beetje kan doorgaan. Dus niet van die sombere kamers, maar gezellige ruimten. Plekken waar kinderen kunnen spelen, klimmen en klauteren, internetten of huiswerkopdrachten maken. Daarvoor zet ik me graag in!? Ook andere NEC-spelers hebben een tijdcapsule gekocht en deze gevuld naar eigen inzicht. De gevulde tijdcapsules worden, samen met vele anderen, tentoongesteld in het Radboudziekenhuis.Het UMC St Radboud is bezig met een grootscheeps nieuwbouwplan. In zo?n 20 jaar tijd wordt het totale ziekenhuis vernieuwd. Op dit moment wordt er hard gewerkt aan de bouw van het nieuwe kinderziekenhuis dat in 2005 in gebruik wordt genomen. Om van het gebouw een kindvriendelijk ziekenhuis te maken, is geld nodig. Extra geld, want de overheid betaalt alleen het hoognodige. Om geld in te zamelen, is o.a. de actie tijdcapsule gestart.


Iedereen kan meedoen aan de actie en zo een steentje bijdragen. De tijdcapsules die tijdens de Open Dag van NEC worden verkocht, komen in een apart frame. Zo kan het zomaar voorkomen dat je capsule vlakbij jouw favoriete NEC speler komt te hangen. De capsules zijn te koop voor 10 euro per stuk in een stand tijdens de Open Dag van NEC.


Meer informatie over de actie tijdcapsule is te vinden op de nieuwbouwsite van het Radboud: www.umcn.nl/nieuwbouw


Bron: NEC-Nijmegen.nl

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.