Fotoverslag: Krakow & De terugreis

Na dertien uur rijden en ons bezoek aan Auschwitz gingen we inchecken in ons hotel om ons daarna bij de overige NEC-supporters te voegen die zich op het “Rynek Glowny” plein verzameld hadden.


De koets waarmee Van Delft later naar het stadion reed


Hierna gingen we in een stoet met alle NEC-supporters en Van Delft voorop (in de koets) zingend naar het stadion, de foto’s van de wedstrijd komen later online! Hieronder nog wat foto’s van na de wedstrijd, het hotel en foto’s van de terugreis naar Nederland.

Poolse teletext met twee fouten, Gebtenaar & Van Rijswick

Poolse Call TV

Chuckie aan het ontbijt op de hotelkamer

De terugreis verliep iets minder rooskleurig dan de heenreis (misschien kwam het door een slaaptekort?), Patrick kreeg een bekeuring (80 EURO) voor door rood rijden terwijl een Pool die ook door rood reed gewoon door mocht rijden, we kwamen in de file terecht, we moesten bijna een uur wachten bij de Poolse grens en tot slot kwam Patrick twee km voor een tankstation zonder brandstof te staan.

De andere reden daarna even naar het tankstation om even wat diesel te tanken zodat Patrick ook weer verder kon, ondertussen vermaakten Patrick, Michael, Daan & Marco zich naast de snelweg door wat grapjes uit te halen met de auto’s die langsreden.


We hadden veel bekijks met onze homo-praktijken

Daarna weer even bijgetankt en we konden weer verder!

Hier de file, die later een kijkfile bleek te zijn omdat er
aan de andere kant een ongeluk was gebeurd.

Mario is ook ver weg in dromenland.

Diep in de nacht bij een wegrestaurant in Duitsland.

Na aankomst in Nederland zijn we als afsluiter even doorgereden naar die fabriekshal in Arnep om daar nog even een paar foto’s te schieten, al met al was onze reis een groot succes en helemaal met de nipte nederlaag van NEC erbij, hopelijk mogen we dit binnenkort nog eens overdoen in de tweede ronde van de UEFA-Cup!

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.
error: Het kopiëren van content is niet toegestaan