Cretenzian Times (part two)

Ja daar zijn we weer. Excuses voor de meligheid van de vorige editie van de Times. Het zal aan het temperatuursverschil gelegen hebben. (Welk temperatuursverschil??!) Gisteren is Uw Andere Jezus op een kleine verkenningstocht over Kreta geweest en kan U rapporteren dat niet alleen Belgie een stad als Luik heeft. De stad Iraklio (bijna net zo groot als Nijmegen) is een zooitje waarin alleen Arnhemmers zich thuis kunnen voelen. Knossos, het bekende paleis, is wel de moeite waard hoewel het nog onder de smog van Iraklio ligt.

De busreis van Iraklio terug naar Rethimno is een ware attractie die vergelijkbaar is met de Python. Dat krijg je als de bussen niet APK-waardig zijn en de wegen nogal bochtig zijn. Daarbij komt het reliëf en de chauffeurs die blijkbaar wat te bewijzen hebben.

Wat we hier ook hebben zijn kakkerlakken in de badkamer. Het houdt de mens levendig.

Weer geen NEC-nieuws? Komt het omdat ik er niet ben? Wel las ik dat FC Zwolle is gepromoveerd. Dat voelt nogal onwerkelijk. Zwolle in de Eredivisie?

Een groet vanaf het toch niet zo heel erg warme Kreta en speciale plakkerige (zweet? Sun Blocker?) handdruk voor mijn DTH-collega’s. Enneh… volgende keer beter maar weer. (TOJ)

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.
error: Het kopiëren van content is niet toegestaan