Centrale opvang Poolse supporters in Nijmegen

De Poolse supporters die woensdag 15 oktober de returnwedstrijd van Wisla Krakow tegen NEC bezoeken, kunnen gebruik maken van een voor hen samengesteld programma in de Jan Massinkhal. Van daaruit worden deze supporters met bussen naar het Goffertstadion gebracht. Op deze wijze is de verplaatsing van Poolse supporters naar de Goffert en weer terug naar de Jan Massinkhal eenvoudig gereguleerd.

De bezoekende supporters hebben in Krakow een omwisselbiljet ontvangen. Dit geldt als aankoopbewijs van een ticket. Het daadwerkelijke toegangsbewijs voor de wedstrijd krijgen de supporters later op de middag, vlak voordat zij in de bus naar het stadion zullen stappen. Het omwisselbiljet is tevens de toegangskaart voor het programma in de Jan Massinkhal. Er worden geen andere toegangskaarten verschaft.

De Jan Massinkhal biedt voor de Poolse supporters een mogelijkheid bij te komen van de lange reis. Rondom de hal zijn voldoende parkeerplaatsen. In de hal zijn broodjes, fris en versnaperingen te koop. Alcohol wordt niet verstrekt.

Op een groot videoscherm worden voetbalfragmenten vertoond en een DJ begeleidt het wachten op de wedstrijd met muziek en beeld.

Aan het eind van de middag wordt een maaltijd aangeboden, waarna de omwisselbiljetten geruild kunnen worden tegen het toegangsbewijs.

Na afloop van de wedstrijd worden de supporters weer teruggebracht naar de Jan Massinkhal van waaruit zij de terugreis kunnen beginnen.

Bij aankoop van het omwisselbiljet in Polen is de supporters een flyer overhandigd waarin de plannen van de gemeente en de route naar de Jan Massinkhal aangegeven staan.


Bron: NEC-Nijmegen

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.