Trainingsverslag Dinsdag

Kennelijk had Neeskens in de druilerige regen al snel in de gaten dat Topdude er niet was, want er werd gewoon getraind op sportpark de Dennen. 
Dit keer werd de selectie dus niet via via naar onvindbare plekken gestuurd om Topdude te ontlopenen. Nee, vandaag was de kust voor Neeskens veilig.
Helaas voor hem niet voor lang, want al snel na de warming-up zorgden 100 kinderen voor een ware pitch-invasion, waar zelfs de spelers van onder de indruk leken.
Gelukkig kon ik me goed in die menigte verschuilen, zodat
Neeskens niet alsnog zou verkassen na het zien van de éénmalige vervanger van Topdude.

De training zelf was zo waar leuk om naar te kijken met liefst 2 partijtjes voetbal. Eerst waren er wat saaie baloefeningen, tijd dus om even naar de keepers te kijken. Gentenaar en Van der Sleen waren erg scherp, maar Timmer, dat lijkt een kansloze missie te worden. Hij moest trappen naar Gentenaar van Brookie, maar de ballen kwamen bij Appie terecht. Geen enkele bal van Brookie had hij klem en zeker 8 van de 10 schoten gingen er eenvoudig in.
Een enorm verschil met Appie en Gentenaar.

Het partijtje bestond als vanouds met gele en rode hesjes, waarbij de rode hesjes bestonden uit de reserves aangevuld met De Haan, Govedarica en Simr.
De gele hesjes waren dus van de niet-reserves, waarbij ook Ax zich mocht scharen. Of dit nu betekent dat Simr z’n plek verliest aan Ax, dat weet alleen Johan, maar ik denk dat er niet veel mensen zijn die zich daar niet in kunnen vinden.
De uitslag werd 5-3 voor geel, voor wat het waard is. De vele kinderen juichden de doelpuntenmakers tot ver in het veld luid toe, wat evenals de regen hoogst irritant was.
Neeskens had tussendoor een leuk geintje bedacht. voor elke keer dat er tijdens het 1e potje iets fouts werd gedaan, moest een strafronde om het veld gelopen worden. Dat werden dus 5 rondjes lopen . Een gering aantal, gezien de vele fouten die ik constateerde. Maar ja, ik heet dan ook geen Neeskens.
Zo leed De Nooyer veel onnodig balverlies, probeerde Demouge het publiek achter zich te krijgen met een schwalbe en werd Wielaert gedold door Hersi.

Het lopen van 5 ronden had kennelijk goed gedaan, want het tweede partijtje was veel beter. De Nooyer scoorde ineens 2 keer en Wielaert verdedigde een stuk scherper.
Na de training leek het voor de spelers een heuse open dag te worden, want de kinderen uit Beers moesten natuurlijk al-le-maal een handtekening hebben.
De hoogste tijd voor een bak koffie in de kantine!

Bleum

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.