Stadiontest: Woudestein (Excelsior)

Excelsior was afgelopen zaterdagavond de eerste nieuwkomer in de HC Eredivisie waar we een bezoek aan brachten. Het begon allemaal al heel komisch, er waren namelijk ‘levende’ toegangspoortjes. Normaal gesproken moet je door van die draaipoortjes maar bij Excelsior moest je door twee agenten op paard! Nadat we dat gehad hadden betraden we het stadion en toen merkte je duidelijk dat het echt een klein (toto) stadionnetje is. Maar schijnbaar groot genoeg voor de (op dit moment) 2e club van Rotterdam want zelfs voor deze topper tegen ons was Woudestein niet uitverkocht.Toch kon ik geen minpunten opmerken aan het kleine stadionnetje.
Het zicht was goed en het personeel was erg vriendelijk en de veiligheid was ook goed. Toppertje van Woudestein is toch wel de catering, tjonge daar kunnen ze bij ons met die rotzooi van MrDugOut nog heel veel van leren.
Voor een kleine ? 3 had je een lekkere cola met een nog lekkerder broodje kroket!

Tja als ik dan toch een minpuntje moet noemen dan was het wel de sfeer in het stadion maar ja wat wil je met zo’n dramatische pot voetbal. Nee wat mij betreft mag Excelsior er gewoon inblijven dat zou trouwens op basis van de catering gewoon een eis zijn naar de KNVB.Zitcomfort 7.5
Veiligheid 8.0
Kwaliteit Catering 8.7
Prijs Catering 8.7

Uitvak

7.2
Prijs Kaartje 8.0
Sfeer Thuispubliek 6.3
Kwaliteit Muziek 7.3
Houding Personeel 8.5

Kwaliteit Wedstrijdboekje

NVT
Sanitaire Voorzieningen 7.0
Stadion 7.7
Totaalcijfer 7.8


Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.