Stadiontest: Willem II-Stadion

Het stadion van Willem II heeft veel overeenkomsten met de stadions van NEC,Twente & Heerenveen, Eigenlijk zijn er de laatste jaren te veel van deze ‘standaard’ stadions gebouwd. Het ‘aparte’ aan het stadion is misschien wel het ‘golfende’ dak boven de tribunes.

Dit jaar waren er eindelijk stoeltjes met ruggesteun dat was voorheen nooit en net zoals vorig seizoen kon er gekozen worden tussen een buscombi & een autocombi. Het uitvak is ‘in de hoek gedouwd’ zoals zo vaak gebeurd bij stadions, het zicht is wel goed alleen is de rechtercornervlag bijna niet te zien.

Het lijkt er zelfs op dat de supporters in Stilburg ietsje mondiger worden, zo af en toe kwam er echt wat geluid van de overkant, wie weet wordt het ooit nog Tilburg inplaats van Stilburg! De catering in Tilburg is kort & krachtig, wat er is is niet veel maar het is wel goed te eten. Het broodje worst (? 1,80) is een heuse aanrader en ook de cola (uit fles) was van kwaliteit. Minpuntje bij de catering is die halve mongool met dat Willem II-petje op z’n kop!


Zitcomfort


7.5


Veiligheid


7.5


Kwaliteit catering


7.0


Prijs catering


7.0


Uitvak(zicht,plaats enz)


7.0


Prijs kaartje


7.0


Sfeer thuispubliek


5.0


Kwaliteit muziek


6.5


Houding personeel


7.5


Kwaliteit wedstrijdboekje


6.0


Sanitaire voorzieningen


7.5


Wat vindt je van het stadion?


7.0


Eindcijfer
 


6.9


  


 


 


 


 


 


  

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.