Stadiontest: Oosterenk-Stadion (FC Zwolle)

Het was een hele koude Zaterdagavond toen we naar Overijssel afreisden voor de wedstrijd tegen FC Zwolle en dat zal ook meegespeeld hebben met de uiteindelijke beoordeling.




Het zitcomfort was inderdaad verre van luxe, het zicht vanuit het uitvak is ook niet al te best, de kwaliteit van de muziek was ook niks dan kattegejank en ook de sanitaire voorzieningen waren bar slecht. Maar ik vond (persoonlijk) de catering toch wel redelijk goed, de sfeer van de supporters van Zwolle was ook niet zo slecht als de 5.6 en de houding van het personeel vond ik ook een dikke voldoende, maar goed zoals ik al zei dit is mijn persoonlijke mening.



Al met al komt het er wel op neer dat het Oosterenk stadion een echt ’toto-stadion’ is, maar toch vond ik het een leuke afwisseling tussen de ‘grote’ stadions door. Het is alleen wel jammer dat je zo’n eind van het veld zit en je zit ook nog eens op dezelfde hoogte met het veld, dit is eigenlijk bij het hele stadion zo, alleen de hoofdtribune staat hoger dan het veld, en dat kijkt toch wel een stuk fijner dacht ik zo!


Een tip voor Zwolle: Haal die mascotte (Zwolfje) zo snel mogelijk van het veld af! Dit kan echt niet!














































Zitcomfort

6.0

Veiligheid

7.0

Kwaliteit catering

6.5

Prijs catering

6.0

Uitvak(zicht,plaats enz)

5.1

Prijs kaartje

6.6

Sfeer thuispubliek

5.6

Kwaliteit muziek

4.6

Houding personeel

5.1

Kwaliteit wedstrijdboekje


Sanitaire voorzieningen

4.7

Algehele indruk t.a.v. (houding en service) uitsupporters:

5.5

Wat vindt je van het stadion?

5.0

Eindcijfer

5.6

 





Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.