Neeskens wil lef en durf zien

NEC-Trainer Johan Neeskens heeft maandag en dinsdag uitgebreid nagepraat met zijn selectie over de wedstrijd tegen Ajax. Daarbij is ook gesproken over de instelling van bepaalde spelers.

Keeper Dennis Gentenaar zei zondag dat sommige spelers er volgens hem met de pet naar gooien. Neeskens kon zich daar wel een beetje in vinden: ”Ik hou alles binnenskamers, maar d’r zijn momenten dat je als team ook je mentaliteit moet laten zien en dat gaat bij ons een beetje te gemakkelijk.”


Toch is niet alleen de instelling het probleem volgens Neeskens: ”Als er 2 of 3 spelers uit vorm zijn is dat nog wel op te vangen, maar als er 7 of 8 beduidend minder presteren, dan is het heel moeilijk. Het heeft ook te maken met zelfvertrouwen.”


Neeskens praat dus veel. ”Maar de spelers moeten het zelf doen. Kijk als je voetballend minder bent dat kan, maar dan moet je dat met andere dingen compenseren en dan niet 1 of 2 spelers maar het hele team.”


”We gaan 5 moeilijke weken tegemoet, die moet je goed doorkomen. Dat kan ook. Ik moet wel de intentie zien om iets te willen doen, ik moet lef en durf zien”. aldus de trainer van NEC.


Bron: www.OmroepGelderland.nl

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.