NEC mist mogelijk drie routiniers

NEC-trainer Johan Neeskens kan zondag in het thuisduel tegen Roda JC wellicht niet beschikken over drie routiniers: Danny Hesp, Dejan Goverdarica & Girgi Hristov.


Goverdarica verdraaide begin deze week zijn knie en Hristov kwam lichtgeblesseerd terug van een interland met Macedonië. Beiden trainden vrijdag wel met de groep mee. Neeskens zal na de laatste training beslissen of zij spelen.


Somberder ziet het eruit voor Hesp. Hij lag bijna een week ziek op bed. Vrijdag kon hij slecht licht trainen. “Ik denk dat zondag te vroeg komt”, verzuchtte de aanvoerder van NEC vrijdag.


De langdurig geblesseerden verdediger Ivo Rossen is op de weg terug. Hij trainde donderdag voor het eerst weer met de groep mee.


Als Hesp niet kan spelen, dan heeft meerde verschuivingen tot het gevolg. Peter Wisgerhof gaat naar het centrum van de defensie, Resit Schuurman wordt weer rechtsback en René van Rijswijk start waarschijnlijk in de basis.


Vermoedelijke opstelling NEC: Gentenaar, Schuurman, Wisgerhof, Wielaert, Zonneveld, Simr, Goverdarica, Hersi, van Rijswijk, De Nooijer & Demouge

Bron: Omroep Gelderland

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.