Gentenaar weet van interesse

Manchester, 2 oktober| Al enige tijd wordt naam van NEC keeper Dennis Gentenaar in verband gebracht met het Engelse Manchester City. Bij de Britse ploeg is momenteel Peter Schmeichel de eerste keeper. Vandaag reageerde de zaakwaarnemer van Gentenaar in Engelse media.

Gentenaar is bezig aan een goede periode. Volgens de zaakwaarnemer van Gentenaar, Edwin Olde Riekerink, waren de Citizens, zo als de bijnaam van Manchester City luidt, afgelopen weekend zelfs getuige van het duel NEC – Heerenveen.

‘Dit is de eerste keer dat er buitenlandse interesse is, we weten dat Manchester City al enige tijd speelt. Dennis belde me al om te vertellen dat ze hem volgen. Manchester City volgt de keeper al het gehele seizoen. Hij is een ambitieuze speler die al enkele jaren bij NEC speelt wanneer hij een kans krijgt zal hij deze zeker bekijken.’ Aldus de zaakwaarnemer.

Olde Riekerink melde verder dat vorig seizoen Ajax interesse had in de keeper maar dat dit nu wel weer verleden tijd zal zijn. Momenteel heeft Ajax namelijk al vier keepers onder contract te weten : Stekelenburg, Timmer, Didulica en Lobont.

Overigens kent Olde Riekerink Manchester City al een beetje. Hij is namelijk ook zaakwaarnemer van Gerard Wiekens die in 1997 van Veendam naar de Engelse ploeg vertrok. Inmiddels speelt Wiekens overigens niet. Vanavond speelt NEC thuis tegen FC Groningen.


www.voetbalplus.nl

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.