NEC oefent acht keer

In de aanloop naar het volgende voetbalseizoen, waarin NEC zal uitkomen in de eredivisie, komt de Nijmeegse profclub acht keer in het veld voor oefenduels.


Op maandag 15 Juli, dat is dus over tweeëneenhalve week, komen de spelers voor de eerste keer weer bij elkaar voor de medische keuring. Een dag later, op dinsdag 16 juli, vindt ’s middags om 15.00 uur de eerste training onder de nieuwe coach Sandor Popovics plaats.


Op zaterdag 27 juli zal NEC dan zijn eerste oefenwedstrijd afwerken. In het Nijmeegse Goffertstadion treedt vanaf 19.30 uur het Alkmaarse AZ’67 op tegen de nieuwe eredivisionist.
Op donderdag 1 augustus kruist NEC in het Brabantse Cuyk de degens met de plaatselijke club JvC. Dat duel begint om 19.00 uur. Op zaterdag 3 augustus speelt NEC vriendschappelijk tegen het Nijmeegse SJN op sportpark Winkelsteegh. Aanvang 19.30 uur.


De Groesbeekse hoofdklasser De Treffers is de volgende sparringpartner van NEC, en wel op dinsdag 6 augustus op het Groesbeekse sportpark Zuid vanaf 19.00 uur. Op donderdag 8 augustus is NEC te gast bij Heumen vanaf 19.00 uur. Twee dagen later, zaterdag 10 augustus, speelt NEC weer in de Goffert, en wel tegen het Roemeense Studentesk Boekarest. Dat duel begint om 19.30 uur. Op zondag 11 augustus zal op het Nijmeegse sportpark Grootstal worden aangetreden tegen Hatert, en wel vanaf 14.30 uur.


Op woensdag 14 augustus wordt het oefenprogramma afgesloten met een confrontatie met de Groesbeekse hoofdklasser Achilles’29. Op sportpark Heikant wordt om 19.30 uur afgetrapt.
In het weekeinde van zaterdag 17 augustus en zondag 18 augustus start de competitie van het betaald voetbal.

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.