Marijnissen naar RKC?

Het is niet uitgesloten dat Eugène Marijnissen volgend jaar bij RKC speelt. De op dit moment geblesseerde middenvelder van Roda JC wil aan het einde van het seizoen beslist weg bij zijn huidige club.


“Ik heb nogal wat problemen gehad door het vertrek van trainer Eykenbroek. Ik heb in die affaire min of meer zijn zijde gekozen en dat is me door de rest van de groep niet in dank afgenomen. Omdat de sfeer nu enigszins is vertroebeld, wil ik ook per se weg. Ik heb inmiddels contacten met een club in de buurt van Uden.”


Uit het feit dat Marijnissen zaterdagavond aandachtig toeschouwer was tijdens het duel NEC-RKC mag min of meer de conclusie worden getrokken dat een overgang naar de club van zijn voormalige coach Leen Looyen zeker tot de mogelijkheden behoort.


Leen Looyen heeft in een eerder stadium laten weten dat hij zijn ploeg voor het nieuwe seizoen aanzienlijk wil versterken. Peter van Velzen is al aangetrokken.
“Wie er verder nog bijkomen hangt vooral af van het feit of wij al of niet promoveren. In de eredivisie heb je toch andere spelers nodig dan in de eerste divisie. Wij willen dan ook zeker niet overhaast te werk gaan.”

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.